Reserviläisurheiluliitto ry

Kirjautuminen

Käyttäjätunnuksesi on ensimmäisellä kirjautumisella jäsennumerosi esim. 1234567 (löytyy jäsenkortista, 6-10 numeroa) ja salasana sukunimi muodossa VIRTANEN, eli kaikki kirjaimet isolla. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinua pyydetään muuttamaan salasanasi tietoturvasyistä. Kirjoita mieleisesi salasana ja paina se mieleesi. Laita myös sähköpostiosoitteesi jos sinulla sellainen on. Ilman sähköpostiosoitetta et esimerkiksi voi tilata unohtunutta salasanaa sähköpostiisi, joten sellainen on hyvä olla olemassa tässäkin palvelussa.

Ohjelma väittää tunnusteni olevan väärin?
Jos olet kirjautumassa ensimmäistä kertaa muista, että joissain tapauksissa salasana voi olla muotoa Sukunimi, eli vain ensimmäinen kirjain isolla. Muita yleisimpiä ongelmia.

RESUL:n sähköinen kuntokortti on taas kaikkien käytössä

RESUL:n jäsenliittojen (RES, RUL) uudet jäsenet sekä aiemmin kirjautumattomat jäsenet pääsevät nyt kirjautumaan sähköisen kuntokortin käyttäjiksi. MPKL:n ja SRTL:n jäsenten osalta kehitystyö on vielä käynnissä.


Liikuntasuoritukset on hyvä kirjata sähköiseen kuntokorttiin heti tuoreeltaan, esimerkiksi kerran viikossa. Säännöllinen liikunta pitää yllä ja lisää kuntoa ja terveyttä monin tavoin. Arkiliikunta, liikuntaharrastukset,  kilpailuihin harjoitteleminen jne. rakentavat myös perustaa reserviläiselle tärkeälle kenttäkelpoisuudelle. Sähköinen kuntokortti auttaa seuraamaan omaa aktiivisuutta ja sitä kautta myös ylläpitämään liikuntamotivaatiota ja monipuolista liikuntaa.

Tervetuloa sähköisen kuntokortin käyttäjäksi!Poutapilvi web design Oy